december 16, 2022

Välkommen Andreas!

Andreas är 28 år och uppvuxen i Italien. Han flyttade till Sverige för studier och blev sedan kvar här för att arbeta. På fritiden umgås han med vänner, reser, spelar padel och åker skidor så mycket det går under vinterhalvåret. Andreas är det senaste tillskottet i vårt team på Prefabsystem vilket vi är väldigt glada över – välkommen Andreas!

Vad gjorde du innan du började på Prefabsystem?

– Jag jobbade som konstruktör på BTB. Jag arbetade med renodlade prefabprojekt, allt ifrån modellering, ritningar och beräkningar.

Hur skiljer sig din roll på Prefabsystem mot tidigare erfarenheter?

– Största skillnaden mellan projektledare och konstruktör är bredden i rollen. Som konstruktör är du en specialist inom ett område och fokuserar på själva projekteringen. Projektledare är en mer övergripande roll. Många bollar i luften hela tiden och man får vara allt ifrån konstruktör till ekonom och f1 förare däremellan för att hinna åka mellan byggen i den hetsiga innerstan.

Vad skulle du säga är Prefabsystems största styrka som företag?

– Sammanhållningen i gruppen. Att alltid kunna fråga om råd och att man alltid hjälps åt när man ska fatta lite jobbigare beslut. Vi är ett bra team och det finns mycket att lära av varandra.

Har du något drömprojekt och hur ser det ut i så fall?

– Drömprojektet är väl att bygga sitt eget hus en dag, då kan man påverka utseende, funktionalitet och hitta på massa egna lösningar. Plus att man bor i något man skapat från grunden vilket måste vara en underbar känsla.

Andreas når du på 0730–34 04 42 eller andreas.barbaranelli@prefabsystem.se
Skapa kontakt med Andreas på LinkedIn.