maj 28, 2013

Vad vill du veta om stombyggnad? Hitta svaren i vår kunskapsbank.

prefab-referensprojekt-tvister-nyhet

I Prefabsystems kunskapsbank finns en unik informationssamling om stombyggnad. Kunskapsbanken belyser området ur alla möjliga vinklar – från ekonomiska, juridiska och utseendemässiga aspekter till tekniska djupdykningar. Och det bästa av allt – kunskapsbanken är öppen för alla.

Det har länge saknats relevanta kunskapskällor om stombyggnad. Den information som funnits tillgänglig har framförallt handlat om olika material, t.ex. stål och betong. Kunskapen inom vårt nischade område har vi inom branschen suttit med på våra kammare.

När Prefabsystem lanserade ny hemsida för ungefär ett år sedan, ville vi göra något åt informationstorkan. Vi ville visa hur arbetet går till i praktiken och dela med oss av våra specialkunskaper. Därför samlade vi tekniska lösningar, kontrolldokument, diagram och rapporter i en lättillgänglig kunskapsbank på vår hemsida. Vi valde även att tipsa om relevanta forskningsrapporter och tidningsartiklar.

Välkommen att bidra med dina kunskaper

I takt med att intresset för kunskapsbanken ökar, jobbar vi nu för att löpande publicera tips från våra kunder och kontakter. På så vis bygger vi tillsammans en faktabas att luta oss mot i arbetet.

Hjälp oss att bygga branschens bästa kunskapsbank inom stombyggnad. Har du examensarbeten, diagram, rapporter, mallar eller andra dokument som du vill dela med dig av? Skicka dem till info@prefabsystem.se