Läktare och huvudbyggnad

[projektfeatured]

Vi bygger stommen till Studenternas i Uppsala mitt under den allsvenska säsongen. Studenternas kommer att bli en modern fotbollsarena, konsertarena, kontor och kommersiella ytor. Vi uppför huvudläktaren och huvudbyggnaden, där det kommer vara plats för bland annat kontor, omklädningsrum, garage, restaurang och gym.

De stora utmaningarna är att koordinera transporterna så att allt kommer i rätt tid, eftersom bygget är för trångt för att lossa material när vi är så många olika yrkesgrupper på liten yta. Stålfackverken är 31 meter långa och kommer in på specialtransporter vilket är en utmaning i en stad med många korsningar, snäva kurvor och bebyggelse. Det finns egentligen ingen plats för entreprenad eftersom det är full aktivitet på kvällar och helger med allsvenska fotbollsmatcher och publik.

Vi har varit med från början i projektet och ritat på vår del av entreprenaden. Som oberoende stomentreprenör föreslår vi de lämpligaste materialen, leverantörerna, produkterna och tekniska lösningarna för varje projekt.

Läs mer om projektet Studenternas i Uppsala och kolla in en webbkamera över projektet.

Se fler av våra referenser här.

[projectmanager]
Vill du veta mer? Kontakta:

Jan Stenmark

Beställare

In3prenör

Projektperiod

2018-04-30

-

2018-12-20

Projekttyp
[gallerycarousel]