oktober 6, 2017

Nytt kontor i Hudiksvall

Ulf Julle på Prefabsystem

Prefabsystem växer. Nyligen startade vi ytterligare ett kontor i Örebro, och nu är det Hudiksvalls tur. Vi växlar några ord med nyrekryterade platschefen Ulf Julle.

Välkommen till Prefabsystem. Vad gjorde du innan du kom hit?
– Jag kommer senast från Strängbetong, där jag var affärsansvarig.

Varför väljer Prefabsystem att öppna ett kontor i Hudiksvall?
– Företaget har en ambition att lättare kunna verka lite mer norrut i landet än vad man gör idag. Jag är lokaliserad i de här trakterna, så det föll sig naturligt att vi öppnar kontor just här.

Hur skiljer sig Prefabsystem mot andra aktörer i branschen, enligt dig?
– Prefabsystem sticker ut med hög kompetens och en smidig, mindre organisation. Det är mer lättarbetat med korta beslutsvägar.

Vad karaktäriserar dig som samarbetspartner och kollega?
– Jag tycker om att jobba i tidiga skeden, innan saker och ting har satt sig och projektet fortfarande är färskt. Då kan jag vara som mest rådgivande och min kunskap kommer bäst till sin rätt. Man är alltid välkommen att höra av sig till mig för att be om råd, få hjälp med budgetkalkyler och annat innan projektet har gått så långt att man eventuellt behöver backa i processerna.

Men hur når man dig då?
– Man är förstås alltid välkommen förbi kontoret i H-huset på Håstaholmen, ringa mig på 0766-39 99 79 eller mejla på ulf.julle@prefabsystem.se.

Varmt välkommen till Prefabsystem!
– Tack!